Scalp pigmentatie behandeling


sinds 21-2-2020 10:18:06

Grote foto scalp pigmentatie behandeling beauty en gezondheid haarverzorging
Locatie : Den haag  (Buitenland)

Kenmerken

Beschrijving

Scalp pigmentatie is een andere benaming voor de innovatieve micro haar pigmentatie behandeling. Een behandeling voor iedereen die geconfronteerd wordt met haarverlies en kaalheid. Scalp pigmentatie geeft meteen zichtbare resultaten. U heeft hierbij de keuze uit onder meer een goed onderhouden shaven look, een scherpe haarlijn of een optisch meer volle en natuurlijke haardos. Meer informatie, zie icro-haarpigmentatie.nl/scalp-pigmentatie
Haarverlies, dunner wordend haar en kaalheid zijn al lang geen problemen meer die alleen bij mannen voorkomen. Veel vrouwen hebben last van dunner wordend haar. De tijd dat u hier alleen een oplossing voor vond in de vorm van een haarstukje ligt ver in het verleden. Dunner wordend haar krijgt door toepassing van scalp pigmentatie een natuurlijke optische dichtheid. Uw zelfvertrouwen neemt toe en het leven lacht u toe. Mannen met een vergevorderde kaalheid krijgen met een micro haar pigmentatie behandeling een stoere shaven look. Hierdoor heeft u een natuurlijk ogend kort kapsel dat er altijd goed uitziet. Behandelaars maken gebruik van hypoallergene pigmenten die afgestemd worden op uw natuurlijke haarstoppel kleur. De pigmenten vervagen na verloop van tijd. Hierdoor is scalp pigmentatie een flexibele behandeling die u altijd op uw natuurlijke haarlijn kunt afstemmen.
Op onze website vind u uitgebreide informatie over onze diensten Micro-haarpigmentatie.nl voor mensen die scalp pigmentatie overwegen.

Kenmerken: Kopen in Den Haag


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23690512 Meld aan Aanbod