Difrax - S Fles Breed - BUMBA - Anti-Koliek - 0+ maanden - b


sinds 20-7-2022 03:06:11

Grote foto difrax s fles breed bumba anti koliek 0 maanden b beauty en gezondheid baby en peuter verzorging Grote foto difrax s fles breed bumba anti koliek 0 maanden b beauty en gezondheid baby en peuter verzorging Grote foto difrax s fles breed bumba anti koliek 0 maanden b beauty en gezondheid baby en peuter verzorging Grote foto difrax s fles breed bumba anti koliek 0 maanden b beauty en gezondheid baby en peuter verzorging Grote foto difrax s fles breed bumba anti koliek 0 maanden b beauty en gezondheid baby en peuter verzorging Grote foto difrax s fles breed bumba anti koliek 0 maanden b beauty en gezondheid baby en peuter verzorging Grote foto difrax s fles breed bumba anti koliek 0 maanden b beauty en gezondheid baby en peuter verzorging Grote foto difrax s fles breed bumba anti koliek 0 maanden b beauty en gezondheid baby en peuter verzorging
prijs: € 8,99
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

AANBIEDING: Difrax - S Fles Breed is de populairste babyfles voor baby, papa en mama. Het speciale anti-darmkrampjes ventiel en de S-vorm zorgen voor een constante stroom van flesvoeding. De S-fles Anti-colic is vanaf de geboorte te gebruiken en ideaal in combinatie

Difrax - S Fles Breed - BUMBA - Anti-Koliek - 0+ maanden - babyfles - 250ml
Difrax - S-fles is de populairste babyfles voor baby, papa en mama. Het speciale anti-darmkrampjes ventiel en de S-vorm zorgen voor een constante stroom van flesvoeding. De S-fles Anti-colic is vanaf de geboorte te gebruiken en ideaal in combinatie met borstvoeding.Deze fles is speciaal in het teken van BUMBA LU gemaakt. Met de leuke bumba figuurtje op de fles, is deze fles vrolijk en speels voor je kleintje.De unieke S-babyflessen zijn vanaf de geboorte of als premature baby te gebruiken. De flessen hebben een afschroefbare bodem, om makkelijk te reinigen en te vullen met ijsblokjes moedermelk. Kolf rechtstreeks in de S-fles Natural met de Mamavriendelijke Difrax borstkolf. Het Anti-colic ventiel voorkomt vacuüm zuigen en zorgt voor een constante doorstroom van de flesvoeding. Dit vermindert de kans op boeren, spugen en buikkrampjes bij je baby. De S-fles is de eerste babyfles die niet alleen zorgt voor een ideale drinkhouding voor je baby, maar ook voor een ontspannen zithouding voor jou als ouder - dankzij de speciale S-vorm! De Difrax S-babyflessen zijn er in verschillende trendy kleuren en maten.

Let op: Controleer voor elk gebruik of het luchtgaatje in het midden van het ventiel open is door er enige malen in te knijpen.
Tip: Voor het opwarmen van de S-fles ontwikkelde Difrax speciaal de S-flesverwarmer: een flessenwarmer die binnen 3 minuten de melk opwarmt op borstvoedingstemperatuur (37°C)

Aanbieding Difrax S Fles Breed Bumba
Deze Difrax baby fles is bij babydrogist in de aanbieding.

Voordelen
✓ Het ventiel in de bodem voorkomt vermenging van lucht en melk tijdens het drinken
✓ Ergonomisch S-vorm stimuleert natuurlijke drinkhouding
✓ Inclusief zachte flessenspeen Natural Small met extra grip voor je kind|
✓  Vermindert de kans op darmkrampjes, spugen en boeren
✓  Ergonomische vorm stimuleert natuurlijke voedingshouding
✓  Ideaal voor combinatie flesvoeding en borstvoeding

Specificaties
Merk: Difrax 
Productsoort: S-fles BUMBA
Leeftijd: 0+ maanden (geschikt vanaf geboorte)
Inhoud: 250ml
EAN:  8711736571390

  Babydrogist.nl is dé online drogistrij voor baby's en kinderen in Nederland en België. Bij ons vindt je alle baby verzorgingsartikelen van luiers tot aan zalfjes voor scherpe prijzen en uitstekende service . 

 ● Goedkoopste Pampers Luiers in Nederland en België 
 ● Alles voor de verzorging van je baby en kind 
 ● Vandaag besteld, Morgen in huis 
 ● Standaard Aankoop bescherming tot €2.500 
 ● Beoordeeld met 4,6 van 5 Trusted Shops 

Voor eventuele vragen of opmerkingen verwijzen we je door naar:

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8711736571390
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Difrax
 ● sku: 8711736571390 | BD4649


Kenmerken: Kopen in BrusselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 28918890 Meld aan Aanbod