C9 detox/clean/fit forever living


sinds 3-1-2020 14:36:42

Grote foto c9 detox clean fit forever living beauty en gezondheid afslankproducten
prijs: € 127,50
Locatie : Beringe  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Soort Afslankproduct : Afslankgels

Beschrijving

Smaak naar keus.
Ben jij klaar om in beweging te komen en weer gebalanceerd en bewust te gaan eten? Dan is het F.I.T. programma C9 ideaal voor jou. In 9 dagen zet je op een eenvoudige manier de eerste, belangrijke, stap. Ga op weg naar een fittere versie van jezelf! 
Tijdens C9 volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, je gebruikt het supplementenpakket en slanke recepten. Je leert patronen veranderen en legt een goede basis waarmee je vervolgens gefundeerd verder kunt. 
C9 bevat een mooi pakket kwaliteitsproducten die je combineert met onze Aloë Vera Drank. De C9 producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en helpen jou je doelen te bereiken. Volg de stappen in je programmaboekje en maak gebruik van de adviezen en praktische tips die je direct kunt toepassen. 
C9 is de perfecte kick-start van ons F.I.T. programma.  
Maak direct een vliegende start! 
Forever C9 bevat:
Forever Aloe Vera Gel™ (2x 1 liter)
Forever Lite Ultra Vanilla™ (15 maaltijden)
Forever Garcinia Plus™ (54 softgels)
Forever Therm™ (18 tabletten)
Forever Fiber™ (9 sticks)
Meetlint
Shaker
C9 brochure NL
N.B. Als u op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat, voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raden wij aan om u te wenden tot een arts, voordat u begint aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement.  Forever F.I.T. (C9, F15, Vital5) is niet geschikt als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.
Kenmerken: Soort Afslankproduct: Afslankgels, Kopen in Beringe


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23514102 Meld aan Aanbod