GEZOCHT: DEELNEMERS STUDIE


sinds 24-8-2020 15:31:49

Grote foto gezocht deelnemers studie beauty en gezondheid overige beauty en gezondheid
prijs: Gratis
Locatie : Hasselt  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Geschikt voor Kinderen : Niet Geschikt voor Kinderen
Staat : Nieuw

Beschrijving

Met deze studie willen we de impact van multidisciplinaire interventies (voeding, beweging, gezond omgaan met stress) en van herbronnen in de natuur op stressgerelateerde klachten onderzoeken. Wij zijn hiervoor op zoek naar mensen met stressgerelateerde of overspanningsklachten.
U zal toegewezen worden aan één van vijf mogelijke interventieprogramma’s. Alle deelnemers krijgen een diagnostisch intakegesprek, stressfysiologische diagnostiek én een gepersonaliseerd behandeladvies. De intakeprocedure, omkadering en alle interventies zijn volledig gratis voor de deelnemers!
U kan deelnemen aan deze studie indien u tussen de 18 en 65 jaar oud bent en u last hebt van stressgerelateerde klachten zoals hyperventilatie, prikkelbaarheid, slaapproblemen, spanningshoofdpijn, ..., of overspanningsklachten, die minder dan 6 maanden aanwezig zijn. We zijn op zoek naar mensen waarbij een opgejaagd, “niet meer kunnen ontspannen” gevoel op de voorgrond staat, maar nog geen opgebrand, uitgeput gevoel.
Laat vrijblijvend uw contactgegevens achter via de link op de foto of de QR-code, dan bezorgen wij u de nodige informatie.
Kenmerken: Geschikt voor Kinderen: Niet Geschikt voor Kinderen, Staat: Nieuw, Gevraagd in Hasselt


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 24223927 Meld aan Aanbod