Thaise Namman Muay Creme

sinds 6-7-2021 03:04:10

Grote foto thaise namman muay creme beauty en gezondheid massage
prijs: € 11,99
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Thaise Namman Muay Creme
Thaise Namman Muay creme kan zowel voor als na fysieke inspanning gebruikt worden. Voorafgaande aan de sportieve activiteit helpt het spieren en gewrichten op te warmen en bereiden ze het lichaam voor op de belasting. Massage van de spieren met Thaise creme kan zonder meer dienen als vervanging voor een korte warming-up voor de training. Dit helpt ook blessures als gevolg van onvoldoende warming-up te voorkomen.

Namman Muay producten verminderen spanningen en verlicht zwellingen en blauwe plekken. De producten werken tot diep in het getroffen gebied, direct aan de bron van de pijn. Als gevolg van deze unieke herstellende eigenschappen zijn ze zeer populair bij boksers en beoefenaars van vechtsporten. Ze worden echter ook veelvuldig gebruikt door atleten, basketballers, rugbyspelers, fietsers en andere sporters, die de behoefte hebben om zich snel en effectief voor te bereiden op hun sportieve prestaties.
Voor wie is Thaise Namman Muay Creme geschikt?
Door herstellende eigenschappen zijn deze producten zeer populair bij boksers en beoefenaars van vechtsporten. Ze worden echter ook veelvuldig gebruikt door atleten, basketballers, rugbyspelers, fietsers en andere sporters, die de behoefte hebben om zich snel en effectief voor te bereiden op hun sportieve prestaties.
In welke hoeveelheden is Thaise Namman Muay Creme verkrijgbaar?
Deze Thaise Olie is verkrijgbaar in de hoeveelheden:- 30 gram- 100 gram
Voordelen van de Thaise Namman Muay Creme:
- geschikt voor sporters, volwassenen en senioren- positief effect op spierpijn, gewrichtspijn, zwellingen, blauwe plekken- doorbloedt perfect spieren en huid, heeft een verwarmend-verkoelend effect- trekt snel in, laat geen vettige of plakkerige laag op de huid achter- geschikt voor sporters voor en na inspanning
Hoe gebruik ik Thaise Namman Muay Creme?
- 2 tot 3 maal per dag op de getroffen gebieden aanbrengen- na gebruik goed de handen wassen, contact met ogen, slijmvliezen en open wonden vermijden- na toepassing de huid niet afdekken- mag niet gebruikt worden door mensen met een overgevoeligheid voor één of meer ingrediënten in deze creme- niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding- product is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik- raadpleeg in geval van twijfel altijd een arts

Eigenschappen


 ● Sport: Universeel
 ● Voor: Heren, Meisjes
 ● Niveau: Gevorderde, Professional

 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8858467000086
 ● delivery: Verzenden
 ● deliverytime: 2
 ● sku: SPOR.555321-100
 ● -: Olie of Lotion
 ● gender: unisex


Kenmerken: Kopen in Antwerpen


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 25876467 Meld aan Aanbod