Philips Sonicare Mix-Pack Premium | 3 stuks


sinds 5-8-2022 09:51:11

  • Grote foto philips sonicare mix pack premium 3 stuks beauty en gezondheid mondverzorging
  • Grote foto philips sonicare mix pack premium 3 stuks beauty en gezondheid mondverzorging
  • Grote foto philips sonicare mix pack premium 3 stuks beauty en gezondheid mondverzorging
  • Grote foto philips sonicare mix pack premium 3 stuks beauty en gezondheid mondverzorging
Grote foto philips sonicare mix pack premium 3 stuks beauty en gezondheid mondverzorging Grote foto philips sonicare mix pack premium 3 stuks beauty en gezondheid mondverzorging Grote foto philips sonicare mix pack premium 3 stuks beauty en gezondheid mondverzorging Grote foto philips sonicare mix pack premium 3 stuks beauty en gezondheid mondverzorging
prijs: € 29,99
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Philips Sonicare Mix pack met verschillende Premium opzetborstels.

Philips Sonicare HX9073/33 Mixpack Tandplak behoort tot het verleden
Dankzij het flexibele design verwijdert deze opzetborstel tot 10x meer plak van moeilijk bereikbare plekken voor een echt grondige reiniging langs de tandvleesrand en tussen de tanden.

Focus op gezond tandvlees
Met de Philips Sonicare Premium Gum Care-opzetborstel is zelfs de grondigste reiniging zacht. Terwijl uw tandenborstel langs het tandvlees poetst, absorberen de flexibele zijkanten en borstelharen van de Premium Gum Care eventuele overmatige druk zodat uw tandvlees wordt beschermd, zelfs als u te hard poetst. De borstelharen verwijderen plak en bacterieën bij de tandvleesrand zodat uw tandvlees gezonder wordt. Dankzij het gebogen design van de opzetborstel maken de borstelharen maximaal contact.

Snel wittere tanden
Dicht op elkaar geplaatste borstelharen in het midden van de Philips Sonicare Premium White-opzetborstel verwijderen op efficiënte wijze tandplak en oppervlaktevlekken die ontstaan door eten en drinken. Dankzij de flexibele zijkanten volgen de borstelharen de unieke vorm van uw tanden en tandvlees, voor een diepe reiniging en een stralendere lach in slechts 3 dagen.

Smart-koppeling van poetsstanden
Met onze BrushSync-koppeling van poetsstanden krijgt u altijd de best mogelijke reiniging. De Premium-opzetborstels werken samen met uw Philips Sonicare-handvat met BrushSync waardoor automatisch de optimale poetsstand en het beste intensiteitsniveau voor uitzonderlijke reiniging en tandvleesverzorging en geweldig bleken wordt geselecteerd. U hoeft alleen te beginnen met poetsen.

Adaptieve reinigingstechnologie
Met onze adaptieve reinigingstechnologie is elke poetsbeurt afgestemd op uw mond. Zachte, flexibele rubberen zijkanten zorgen ervoor dat de Premium Plaque Defense-, Premium Gum Care- en Premium White-opzetborstels zich aanpassen aan de unieke contouren van uw mond. Onze borstelharen passen zich aan uw tandvlees en tanden aan, waardoor er tot 4x meer contact is met het oppervlak vergeleken met een gewone opzetborstel. Dit zorgt voor een grondigere reiniging, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Dankzij de adaptieve reinigingstechnologie wordt de tandvleesrand voorzichtig gevolgd, wordt overmatige druk geabsorbeerd, en is er een betere poetsbeweging mogelijk, voor een uniek mondgevoel en superieure reiniging.

Philips Sonicare-technologie
Uw Sonicare-opzetborstel en -handvat zijn het ultieme team. Ze versterken onze sonische technologie en zorgen voor een ongeëvenaarde reiniging. Snelle trillingen in uw handvat zorgen voor 31.000 poetsbewegingen per minuut zodat uw tandpasta goed gaat schuimen en diep tussen uw tanden en langs uw tandvlees komt voor een uitzonderlijke reiniging.

Signalen om uw opzetborstel te vervangen
Opzetborstels worden minder effectief als ze 3 maanden zijn gebruikt, maar met BrushSync krijgt u een seintje als uw borstel toe is aan vervanging. Uw slimme tandenborstel houdt bij hoe vaak en hoe hard u poetst en stelt u op de hoogte wanneer het tijd is voor een vervangende opzetborstel. Hebt u nog geen slimme Philips Sonicare-tandenborstel? U hoeft alleen maar de blauwe vervangingsborstelharen in de gaten te houden. Zodra deze wit worden, is het tijd om de opzetborstel te vervangen.

De Philips Sonicae mixpack is ook leverbaar in het wit.
Inhoud: 3 stuk
Kenmerken: Kopen in BrusselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 29330269 Meld aan Aanbod